top of page
logo orgineel in balk.png
eric 8-2022 2.jpeg

HIERdoor zit ik weer lekker in mijn
vel...

Eric, de man achter Signfrezers

elliptogo.png

Als eigenaar van SignFrezers laat ik een stukje van de andere kant van mijn leven zien, ik laat zien dat ik ook maar een mens ben.

Want bij ons op het dorp zeggen ze... " elk huisje heeft zijn kruisje " 

 

Op 11-11-2013 heb ik een zwaar bedrijfsongeluk gehad met botbreuken en zwaar zenuwletsel aan de linkerzijde van mijn lichaam.

Met gevolg dat ik niet meer mobiel was en te maken kreeg met een beperkingen en veel pijn, niet meer alles kunnen doen wat ik gewend was, met een toekomstverwachting waar ik niet blij van werd.

 

Maar door mijn positieve instelling ben ik niet bij de pakken gaan neer zitten, ik heb weer leren lopen en bewegen en met veel pijn en beperkingen het leven weer opgepakt. Vele knappe dokters bezocht, tot dat ik een arts had gevonden in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein die mijn pijn dragelijker heeft gemaakt met het inbrengen van neurostimulatie, het verder kunnen leven met beheersbare pijnbestrijding ik voelde mij net de filmheld Robokop, ze kunnen mij zelfs ook op afstand besturen.

 

Maar de volgende uitdaging was om iets te laten doen aan de beschadigde zenuwen, daar heb ik zelf na lang zoeken een hoogleraar in Zenuwchirurgie voor gevonden in het LUMC te Leiden die mij wilde helpen  https://www.universiteitleiden.nl/medewerkers/m-malessy#tab-1.

De professor Martijn Malessy heeft mijn leven veranderd, door de vele operaties aan mijn zenuwen heeft hij mij het leven weer terug gegeven, een leven wel met beperkingen maar wel weer een leven om van te kunnen genieten.

Mei 2022 was er weer een operatie gepland, een operatie die achteraf mij een grote stap vooruit zou geven...

Ik ben door een relatie in contact gekomen met een ik noem het maar "een hardloopfiets" van het merk ElliptiGO, een fiets waarop ik zonder lichamelijke belasting, en bijna zonder pijn kon hardlopen op wielen...

Na wat aanpassingen heb mijn manier van sporten weer gevonden, vele mensen die mij zien rijden lachen om de vreemde fiets waarop ik door een schuif-loop-beweging vooruit kom. Een vreemde beweging, maar ik geniet met volle teugen ervan want als het even mogelijk is maak ik elke avond een rondje van  15 / 20 km in de mooie omgeving van mijn woonplaats. Ik heb daardoor mijn uithoudingsvermogen weer op pijl, kan mijn hooft leeg maken, verlies overtollige kilo's, zit veel lekkerder in mijn vel...

 

Maar waar ik zelf het meeste trots op ben, ik heb zelf door niet bij de pakken neer te gaan zitten bereikt waar ik nu ben.

Ben weer een gelukkig mens geworden.

Want ik kan weer sporten... al is het op een vreemde en niet alledaagse manier!

En heeft deze vreemde hard-loop-fiets mijn leven aangenaam veranderd.
IK KAN WEER SPORTEN!

button keuzemenu.png
bottom of page